Onze gerealiseerde projecten

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we elk gewenst project op een passende wijze realiseren en tot een succes brengen.

Werklui van projectstoffering leiden op curacao

Papagayo Beach Hotel - Curaçao

Augustus ’23 vertrok de eerste ploeg van Projectstoffering Leiden naar het zonovergoten Curaçao. In 3 maanden tijd zijn alle hotelkamers van Papagayo Beach Hotel voorzien van een nieuwe marmoleum vloer en is het project tot een succesvol einde gebracht.

Project Paalbergweg Amsterdam - Projectstoffering Leiden

Paalbergweg Amsterdam / Biltz Bouw en Onderhoud

April ’24 zijn wij gestart op weer een mooi project met onze werkzaamheden. Ruim 600 m2 pvc mFLOR River Oak aangebracht in de kantoren maar ook op de trappen voor onze opdrachtgever Biltz.

Project Ketelhuis - Projectstoffering Leiden

Brede School Benthuizen / Vink Bouw

Maart ’24 zijn wij gestart op dit mooie project met onze werkzaamheden. Ruim 2000 m2 Gerflor Marmorette + gietvloeren aangebracht voor onze opdrachtgever Vink Bouw B.V.

Hampshire Hotel Delft

Eind 2023 zijn wij gestart met onze werkzaamheden. Het slopen en vervangen van het tapijt in alle hotelkamers en gangen.

Project Jovi - Projectstoffering Leiden

Kantoorpand Louis Braillelaan Zoetermeer - Platina / Jovi Investments

Februari ’24 zijn wij gestart op weer een mooi project met onze werkzaamheden. Dit keer werd er gekozen om meerdere soorten vloerbedekking aan te brengen in de gangen en kantoren verdeeld over meerdere verdiepingen van het pand, zoals Interface Word Woven tapijttegels, 2TEC2 geweven vinyltegels, Therdex pvc en Tarkett Desso Desert tapijttegels.

Biltz Epcor Schiphol-Rijk 2

Epcor Schiphol-Rijk / Biltz Bouw en Onderhoud

Voor onze opdrachtgever Biltz Bouw en Onderhoud hebben wij bij Epcor Schiphol-Rijk de 1e fase afgerond. In 2 fases gaan wij ruim 1800 m2 Forbo Marmoleum Concrete + 1000 m2 Marlin tapijttegels plaatsen.

The Fizz project - Ypenburgbocht

The Fizz - Ypenburgbocht Leiden

Voor onze opdrachtgever Bouwbedrijf Niermans hebben wij ruim 10.000 m2 PVC Tarkett iDinspiration aangebracht in alle kamers en gangen van het complex The Fizz – Ypenburgbocht Leiden. Ook hebben wij de openbare ruimtes zoals; entree, fitnesszaal en de bioscoopzaal voorzien van vloerbedekking.

Mooi project in het vooruitzicht?

Let’s Get Building!