Onze activiteiten

Onze activiteiten leiden tot levering en installatie van harde- en zachte vloerbedekkingen. Naast deze kerntaken levert Projectstoffering Leiden B.V. ook zand-cement – en anhydriet ondervloeren, kunststofgebonden gietvloeren en een uitgebreid assortiment zonwering zoals lamellen en gordijnen.

Tot onze klantenkring behoren aannemers en opdrachtgevers in de utiliteitsnieuwbouwmarkt en de renovatiemarkt. Ook marktpartijen zoals architecten, vastgoed – en ontwikkelingsmaatschappijen, overheids– en semi-overheidsinstellingen, rechtstreekse opdrachtgevers in de zorg, onderwijs en zakelijk commerciële branche, kunnen we rekenen tot onze vaste klantenkring.

Uit de visie ‘de juiste balans tussen activiteiten en prestaties’ halen wij ons bestaansrecht en vervullen wij uw wensen op vloerengebied. Uw mate van waardering bepaalt ons succes.

Speciaalwerk

Onder specials verstaan wij vloeren met een specifieke afwerking, zoals trappen en bepaalde ondergronden die een vochtscherm nodig hebben of eerst geëgaliseerd dienen te worden. Daarnaast zijn cleanrooms, wetrooms en OK’s (operatiekamers) projecten die bepaalde specialistische voorbehandeling nodig hebben. Ook sportvloeren die een bepaalde duurzaamheid en hardheid behoeven, behoren tot deze categorie.

Vloerenonderhoud

Onderdeel van ons concept is dat wij er vanuit gaan dat u als klant uw pas aangekochte vloerbedekking schoon, netjes maar vooral representatief wilt houden voor uw eigen klanten c.q. gebruikers. Ook hierin kunnen wij voorzien. Projectstoffering Leiden kan op verzoek tijdens de bouwwerkzaamheden afdekmateriaal leveren. Daarnaast kunnen wij uw vloer voor oplevering laten voorzien van een bouwreiniging en een eventuele ‘basisonderhoudslaag’. Vervolgens kunnen wij u een onderhoudsprogramma aanbieden voor de gebruiksperiode van uw nieuwe vloerbedekking.

Leveranciers

Om u als klant te kunnen blijven bieden wat u vraagt, zoeken wij in de markt naar de beste fabrikanten. Door langdurig zaken doen, doorgaand selecteren op de beste kwaliteit -, prijs – en prestatieverhouding, komen wij tot samenwerkingsverbanden welke voor u alleen maar winst kunnen betekenen. In de moderne vloerenmarkt zijn de keuzes uit het verleden bepalend voor het succes van het heden en de toekomst. De keuze voor een fabrikant en/of een product heeft invloed op de levensduur van uw vloer. Het is ons werk u hierin te adviseren en te begeleiden. Projectstoffering Leiden bouwt met klanten aan een betrouwbare en langdurige relatie. Dit past in onze filosofie. Zoals wij met u omgaan, selecteren wij ook onze fabrikanten. Ondanks dat we hier spreken over een selectie, vinden wij het een eer u een aantal merkenfabrikanten te mogen voorstellen.

Selectie van vloerbedekkingsfabrikanten
Forbo
Interface

Desso
Modulyss
Gerflor
Leoxx
Tarkett
Armstrong

Selectie van ondervloerfabrikanten
Qeshfloor
Eurocol

Selectie van raamdecoratie fabrikanten
Luxaflex

Vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

Neem contact met ons

Vul onderstaand formulier op en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  AANHEF *

  NAAM *

  EMAIL *

  TELEFOONNUMMER

  BEDRIJFSNAAM (optioneel)

  BERICHT