Welkom bij Projectstoffering Leiden

Met ruim 65 jaar ervaring in stofferen en inrichten van grote en kleine projecten hebben wij alles in huis om uw ideale partner te zijn voor elke opdracht.

Onze uitgangspunten

Betrouwbaar en flexibel

Vernieuwend

R

Kwaliteit

Over ons

Projectstoffering Leiden is opgericht in 1959. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een adequate, betrouwbare en flexibele partner op het gebied van projectinrichting. Zowel ons assortiment als onze manier van werken, heeft er toe geleid dat we de opdrachtgever van nu en in de toekomst, kunnen bieden wat zij vraagt.

Met een team van ervaren specialisten adviseren, leveren en installeren wij harde- en zachte vloeren, trappen, raamdecoratie, behang en zonwering. Wij weten welke specifieke eisen er in verschillende branches zoals horeca, hotels, kantoren en winkels worden gesteld aan harde- en zachte vloeren.

Tot onze klantenkring behoren aannemers en opdrachtgevers in de utiliteit nieuwbouwmarkt en de renovatiemarkt. Ook marktpartijen zoals architecten, vastgoed– en ontwikkelingsmaatschappijen, overheids– en semi-overheidsinstellingen, rechtstreekse opdrachtgevers in de zorg, onderwijs en zakelijk commerciële branche, kunnen we rekenen tot onze vaste klantenkring.

 

”Wij leveren intensieve projectbegeleiding vanaf vloeradvies tot aan oplevering. Dit heeft geleid tot een trouwe en loyale klantenkring. We kunnen vaststellen dat deze succesformule steeds weer nieuwe opdrachtgevers aantrekt en daar zijn we trots op!”

Harold Karreman & Max Franken

Projectstoffering Leiden

Max Franken en Harold Karreman voor de werkbus en het kantoor pand