Onze activiteiten

Onze activiteiten leiden tot levering en installatie van harde- en zachte vloerbedekkingen. Naast deze kerntaken levert Projectstoffering Leiden B.V. ook zand-cement – en anhydriet ondervloeren, kunststofgebonden gietvloeren en een uitgebreid assortiment zonwering zoals lamellen en gordijnen.

Tot onze klantenkring behoren aannemers en opdrachtgevers in de utiliteitsnieuwbouwmarkt en de renovatiemarkt. Ook marktpartijen zoals architecten, vastgoed – en ontwikkelingsmaatschappijen, overheids– en semi-overheidsinstellingen, rechtstreekse opdrachtgevers in de zorg, onderwijs en zakelijk commerciële branche, kunnen we rekenen tot onze vaste klantenkring.

Uit de visie ‘de juiste balans tussen activiteiten en prestaties’ halen wij ons bestaansrecht en vervullen wij uw wensen op vloerengebied. Uw mate van waardering bepaalt ons succes.

Speciaalwerk

Onder specials verstaan wij vloeren met een specifieke afwerking, zoals trappen en bepaalde ondergronden die een vochtscherm nodig hebben of eerst geëgaliseerd dienen te worden. Daarnaast zijn cleanrooms, wetrooms en OK’s (operatiekamers) projecten die bepaalde specialistische voorbehandeling nodig hebben. Ook sportvloeren die een bepaalde duurzaamheid en hardheid behoeven, behoren tot deze categorie.

Vloerenonderhoud

Onderdeel van ons concept is dat wij er vanuit gaan dat u als klant uw pas aangekochte vloerbedekking schoon, netjes maar vooral representatief wilt houden voor uw eigen klanten c.q. gebruikers. Ook hierin kunnen wij voorzien. Projectstoffering Leiden kan op verzoek tijdens de bouwwerkzaamheden afdekmateriaal leveren. Daarnaast kunnen wij uw vloer voor oplevering laten voorzien van een bouwreiniging en een eventuele ‘basisonderhoudslaag’. Vervolgens kunnen wij u een onderhoudsprogramma aanbieden voor de gebruiksperiode van uw nieuwe vloerbedekking.

Leveranciers

Om u als klant te kunnen blijven bieden wat u vraagt, zoeken wij in de markt naar de beste fabrikanten. Door langdurig zaken doen, doorgaand selecteren op de beste kwaliteit -, prijs – en prestatieverhouding, komen wij tot samenwerkingsverbanden welke voor u alleen maar winst kunnen betekenen. In de moderne vloerenmarkt zijn de keuzes uit het verleden bepalend voor het succes van het heden en de toekomst. De keuze voor een fabrikant en/of een product heeft invloed op de levensduur van uw vloer. Het is ons werk u hierin te adviseren en te begeleiden. Projectstoffering Leiden bouwt met klanten aan een betrouwbare en langdurige relatie. Dit past in onze filosofie. Zoals wij met u omgaan, selecteren wij ook onze fabrikanten. Ondanks dat we hier spreken over een selectie, vinden wij het een eer u een aantal merkenfabrikanten te mogen voorstellen.

Selectie van vloerbedekkingsfabrikanten
Forbo
Interface

Desso
Modulyss
Gerflor
Leoxx
Tarkett
Armstrong

Selectie van ondervloerfabrikanten
Qeshfloor
Eurocol

Selectie van raamdecoratie fabrikanten
Luxaflex

Vacatures

(Junior) Calculator/werkvoorbereider, 32-40 uur per week

Ben jij iemand die alles tot in de puntjes wil verzorgen voor onze opdrachtgevers? Kun jij onze stoffeerders blij maken met het juist en volledig in kaart brengen van de werkzaamheden? Wil jij een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de processen en het verder professionaliseren van onze organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Je wordt o.a. verantwoordelijk voor het calculeren en uitwerken van offertes, het reserveren en in opdracht bestellen van de artikelen en benodigde hulpmaterialen. Daarnaast maak je de werkbonnen, zet je de benodigde goederen klaar voor de klus en maak je de planning voor de uitvoering.
 • Je informeert de stoffeerders juist en volledig met betrekking tot relevante (technische) werk informatie (bijv. inkoop, tekeningen, voorcalculatie en relevante informatie voor stoffeerders) en je zorgt dat projecten tijdig uitgevoerd worden (conform voorcalculatie).
 • Je beantwoordt vragen van klanten per telefoon en mail.

Wie ben jij?

 • Je bent communicatief vaardig.
 • Ervaring in de projectinrichting en (technische) kennis van vloeren is een pre.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met Handsoft.
 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband goed samen werken.
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B)

Waar kom je te werken?

Projectstoffering Leiden (PSL) is een jong en dynamisch bedrijf met grote ambities. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Zo houden wij onze reputatie hoog. PSL levert projectbegeleiding van A tot en Z. Vanaf vloeradvies tot en met oplevering en nazorg zijn wij intensief betrokken bij onze klant. Je komt te werken in een klein team met korte lijnen. Persoonlijke groei vinden wij belangrijk en heb jij de ambitie, dan bieden wij je de mogelijkheid om met behulp van cursussen/opleidingen door te groeien tot bijvoorbeeld projectleider

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Marktconform salaris afgestemd op leeftijd en ervaring.
 • Pensioenregeling.
 • Opleiding-  en doorgroeimogelijkheden.
 • Prettige informele werksfeer met leuke en enthousiaste collega’s.
 • Vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Ben je enthousiast en voldoe je aan het gevraagde profiel? Mail dan je CV met korte toelichting t.a.v. p.karreman@projectstoffering-leiden.nl.

Heb je geen of weinig ervaring, maar heb je wel affiniteit met het vak stofferen? Reageer! We hebben zeker ook interesse in iemand die wil en die bereid is om te leren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact met ons

Vul onderstaand formulier op en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  AANHEF *
  NAAM *
  EMAIL *
  TELEFOONNUMMER

  BEDRIJFSNAAM (optioneel)

  BERICHT